10 minutter sprød luft friture broccoli


Lær at lave lækker sprød luft friture broccoli på bare 10 minutter! Det er så nemt, og luften stegt broccoli er perfekt brændt og smagfuld. Tilføj denne sunde side parabol til alle dine foretrukne måltider, og selv børnene vil fortære det.
Broccoli har altid været en fantastisk side, fordi det har så mange næringsstoffer, og det er nemt at lave. Men når du laver denne luft friture broccoli opskrift, du ender med den bedste sprøde broccoli nogensinde. Hvis du ikke har brugt din luft frituregryde meget, dette er en stor opskrift til at begynde med. Plus, behøver du ikke engang at varme op i huset, når du bruger luft frituregryden.

Jeg elsker mad, som jeg hurtigt og nemt kan lave derhjemme, der smager bedre end noget, du får i en restaurant. Det føles godt at vide, at jeg fodrer min familie og venner sund mad, der rent faktisk smager fantastisk. Helt ærligt, denne luft friture broccoli er temmelig vanedannende, hvis du ønsker at kende sandheden.

HVAD DU BLIVER NØDT TIL AT GØRE LUFT FRITURE BROCCOLI
Alt du behøver er 2 ingredienser plus krydderier til at gøre et parti af denne utrolige broccoli. Det er en billig middag mulighed også!

Broccoli: Brug buketter af broccoli, så det koger jævnt. Du kan bruge stilke, hvis du vil, men jeg tror, at buketter giver dig et langt bedre resultat.
Olivenolie: Du behøver ikke et ton olivenolie, bare et par spiseskefulde. Det er skønheden i madlavning i din luft friture; der er ikke meget olie behov på alle!
Krydderier: Salt, peber og hvidløg pulver giver dig en fantastisk smag. Du kan altid tilføje i andre krydderier, som du ønsker, men disse grundlæggende krydderier arbejde smukt.
SÅDAN STEGES BROCCOLI I LUFT FRITUREGRYDE
Du vil ikke tro, hvor utrolig let denne broccoli er at gøre. Du skal blot blande buketter i en skål med krydderier og olivenolie. Sørg for, at broccoli er dækket jævnt.

Derefter kaste det i luften friture og kog i 4 minutter, give det en ryste og kog i yderligere 4 minutter. Derefter tjene det varmt med din favorit hovedret.

VALGFRIE IDEER
Du kan gøre dette til en hvidløg parmesan broccoli ved blot at tilføje 2 spsk hakket hvidløg og 2 spsk parmesan ost. Tilføj det til skålen og bland det i med olie og krydderier, belægning godt. Så kog som anvist.