20 minutter Måltid-Prep Kylling, ris og broccoli


Hurtig stegepande kylling, ris og damp broccoli alle lavet på under 20 minutter for et sundt måltid-prep madkasse, som du kan nyde hele ugen lang!
Hvis du er ny til måltid prepping, kan du tjekke vores for at se en hel masse af vores andre lækre måltid-prep opskrifter. I dag er vi madlavning op en af de nemmeste og enkleste kylling måltid prep opskrifter du kan gøre. Kylling, ris og broccoli alle kogt på under 20 minutter. Disse velsmagende er hurtige, sunde og gør en god frokost for hele ugen. Hvis du ligesom os, vi faktisk elsker at have dem i køleskabet og spise dem til frokost eller middag ikke kun på arbejde, men også derhjemme!

For at starte skal du få ris madlavning. Det tager den længste, så det er bedre at få det ud af vejen først. Mens ris er madlavning, sæson din kylling og kog det i en varm stegepande eller tunge gryde.

Nu, her er hvor det bliver tricky og du bliver nødt til at trække dine multi-tasking færdigheder. Mens kylling og ris er madlavning, gå videre og damp broccoli. Du kan gøre dette på komfuret-top i en gryde med kogende vand eller i mikrobølgeovnen. Nu er alt, hvad der er tilbage, er at skære kyllingen, skeen ud af ris og samle måltidet prep skåle.