4 Ingrediens Kylling Pasta Gryderet


Denne hurtige kylling pasta gryderet er lavet med kun 4 ingredienser på under 30 minutter og gør den perfekte trøstende weeknight måltid!

Leder du efter noget hurtigt og nemt til middag og kræver kun 4 enkle, men lækre ingredienser? Du er kommet til det rette sted.

Denne lækre pasta gryderet er en af vores foretrukne hurtig weeknight middage. Det er super nemt at lave og kræver kun 4 ingredienser at lave og kommer sammen på bare 30 minutter.
Hvad du skal bruge
Pre-kogte kylling: Sidesten kylling fungerer fint i denne parabol og er en fantastisk måde at bruge op sidesten kylling. Forkogt frossen kylling eller Reotrtossire kylling fungerer også perfekt.

Jeg brugte kylling, men det er valgfrit, og skålen ville stadig fungere meget godt uden. Jeg plejer at bruge den frosne grillet kylling, når de foretager dette på forhånd, fordi jeg bare kan blande alle ingredienserne og læg dem i gryden parabol.

Pasta sauce: At binde denne parabol sammen og bringe den smag, du får brug for pasta sauce (aka marinara, pizza sauce). Det er her, du kan få virkelig kreative og gøre fadet til din egen. Du kan bruge kød-baseret sauce eller enhver form for pasta sauce du kan lide.

Pasta: Rotini, penni, eller enhver form for genvej pasta vil arbejde med denne parabol. Sørg for at sætte pastaen i kog, før du gør noget andet, da det tager længst tid at lave mad.

Lad os nu tale om osten. Strimlet mozzarella fungerer bedst for denne parabol til, men enhver form for smelteost vil arbejde. Du kan også top osten med et par spiseskefulde strimlet parmesan hvis det ønskes.

SÅDAN FORBEREDER DU DIG PÅ FORHÅND

Denne parabol er perfekt, hvis du arbejder eller gå i skole og ikke har masser af tid til at lave middag, fordi det kan være forberedt på forhånd eller natten før og derefter bagt efter behov. Jeg plejer at forberede denne parabol om natten og placere den i køleskabet og så bare pop det i ovnen, når det var tid til middag den næste dag.