Asparges fyldte kylling


Dette er ikke din almindelige kylling opskrift, det er ekstraordinært! Denne Low-carb / Keto-venlige Asparges Fyldte Kylling er saftig, teatralsk, og positivt lækker. Du kan hurtigt piske op et parti på under 30 minutter, så det er fantastisk til travle aftener.

Spise kylling på vores hus er altid et dagligt syn. Det kan laves med flere andre ingredienser, og du ved, at det kommer til at smage godt. Det kan være sødt eller salt. Denne trøstende asparges fyldte kylling er det perfekte måltid at gøre for at holde hele familien tilfreds.

Det er vigtigt for mig at ikke kun gøre måltider, der smager godt, men jeg vil også have dem til at være sunde også. Heldigvis, med denne kylling og asparges opskrift, får vi det bedste fra begge verdener.
Hvad du skal gøre Asparges Fyldte Kylling
Udbenet uden skind kyllingebryster: Fordi du er fyld kyllingen, er det langt bedre at bruge udbenet. Du kan bytte brystet for udbenet lår, men de er ikke meget let at kram.
Ekstra jomfru olivenolie: Bare en lille smule olie er alt hvad du behøver.
Krydderier: En kombination af hvidløg pulver, paprika, tørret timian, oregano, og salt er den perfekte tilføjelse til denne asparges fyldte kylling.
Mozzarella ost: Jeg elsker tekstur og smag af mozzarella ost, men du kan også bytte det for nogen af dine foretrukne smelteost.
Asparges stilke: Trim off enderne af asparges for de bedste resultater. Det er så velsmagende, og jeg kan ikke vente for dig at prøve det.
Frisk citronsaft: Lige før du serverer kylling og asparges, give det en støvregn af frisk citronsaft. Det tager det til det næste niveau.
Hvordan man laver Asparges Fyldte Kylling
Hvis du aldrig har lavet en opskrift med udstoppet kyllingebryst, dette er en stor en til at begynde med. Det er simpelt, og brug af asparges gør det nemt at arbejde med, selvom du er nybegynder.

Du bliver nødt til at varme op i ovnen til 400 grader F, derefter begynde at skære kyllingebryster på et skærebræt. Du behøver ikke at skære hele vejen igennem, kun 3 / 4 af vejen. Du bør ende op med lommer i hvert kyllingebryst.