Avocado Æg Ruller


Hvis du nogensinde har haft cheesecake fabrikkens avocado æg ruller, så er du vil elske disse æg ruller. Fyldt med frisk guacamole, stegt til sprød perfektion og smag 1000x bedre til en brøkdel af prisen!

Disse avocado æg ruller er super hurtig og nem at lave og er klar på under 20 minutter. Fyldet er ligesom guacamole undtagen chunkier. Jeg lavede 12 ruller i går, og mine døtre færdig med dem, så snart de ramte bordet! Så lækre var de. Vi vil helt sikkert gøre disse igen og igen.

Den hemmelige ingrediens til at gøre disse æg ruller så lækker er avocado selvfølgelig! Jeg brugte Hass avocadoer, fordi de altid er super friske og helt grønne
Jeg er alvorligt besat af avocadoer i år. Jeg elsker dem, fordi de er super sunde og læsset naturligt god enkeltumættet fedt (den gode slags!). Avocadoer kan bruges i stedet for mættet fedt i desserter som brownies, kager, tærter, cremer, og endda smoothies! Du kan bogstaveligt talt tilføje dem til næsten enhver skål til at give det en frisk kick eller spise dem alene.

Vidste du, hvor meget godhed er i bare en avocado?! En femtedel af en medium avocado (1 oz.) indeholder kun 50 kalorier og mindre end 1 gram sukker. Hass avocadoer er en “næringsstof booster”, fordi de hjælper kroppen bedre absorbere fedtopløselige næringsstoffer som alfa-og beta-caroten og lutein, fra fødevarer, der spises med frugt! De er også kolesterol og natrium-fri, hvilket er et stort plus for mig. Jeg kan kun forestille mig, hvor meget sundere vi ville være, hvis vi spiste bare en avocado om dagen i stedet for kulhydrater og mættet fedt!
HVAD DU BLIVER NØDT TIL AT GØRE AVOCADO (GUACAMOLE) ÆG RULLER
Guacamole blanding: Fyldet er lavet af chunky guacamole, der er lavet med modne avocadoer, tomater, løg, koriander og lime.

Æg roll wrappers: Fyldet er omgivet af æg roll indpakning. Wonton wrappers vil også arbejde!