Cheesesteak Fyldte Peberfrugter


Keto-Friendly Steak Fyldte Peppers give dig alle tilfredshed en Philly cheesesteak sandwich uden den ekstra kulhydrater eller skyld på mindre end 5g netto carbs! Tilføj dem til din weeknight rotation for en hurtig, sund og trøstende middag!
Hej der! Dette er Natalya fra Momsdish. Jeg elsker hjemmelavede måltider, der kræver enkle ingredienser. Jeg elsker også en god eller en, så jeg er begejstret for dig at prøve vores bøf fyldte peberfrugter. Når du forsøger at se din talje, disse dekadente peberfrugter vil hjælpe med at holde dig på sporet!

Uanset om du er på keto kost strengt eller er bare at se, hvor meget forarbejdede kulhydrater du indtager, disse peberfrugter er altid en crowd-pleaser. Lad os komme i gang!
Bedste oksekød til bøf fyldte peberfrugter
Tynde skiver ribeye er go-to kød valg for disse peberfrugter. Det høje fedtindhold i ribeye er ideelt, fordi det er mørt og let at bide. Andre nedskæringer, som flanke bøf eller top mørbrad, ville arbejde så godt og er mere budget-venlige. Bare sørg for at skære oksekød meget tyndt, så du ikke gnaver på store stykker og gøre et rod af din fyldte peber!

Hot Tip: Skær dit oksekød mod kornet med en blid savning bevægelse. Den “korn” refererer til den retning muskelfibre vokser. Du vil ønsker at skære på tværs af korn, versus parallelt med det. Dette hjælper med at opretholde ensartethed og forhindrer dig i at gå på kompromis med formen af bøfstrimlerne!

Hvilken type peber frugter skal jeg bruge?
Jo større peber jo bedre! Store peberfrugter er lettere at proppe. Du ønsker også at kigge efter peberfrugter med fladere sider. De vil stå bedre i din bradepande. Når det kommer til hvilken farve peber at vælge, det er virkelig op til dig. Grøn tendens til at være mere bitter, gule er milde og røde er søde!

Må du koger peberfrugt, før du stuff dem?
Nogle mennesker kan lide at parboil deres peberfrugt, før udstopning dem. Jeg vil fraråde dette, da dette har tendens til at gøre peber frugter lidt for klæg for min smag. De vil lave mad fint, da de bager og det færdige produkt skal have lidt stykket til det. Plus, ikke forkogning pebererne sikrer også din peber vil forblive strukturelt lyd!

Bemærk: Hvis du skal koge din peber før bagning dem, sørg for at gøre det i ikke længere end 5 minutter. Mere, og du vil helt sikkert få un-stuffable, grødet peber!