Chili Lime Kylling og ris Måltid Prep Skåle


Måltid-prep kylling marineret i en krydret hvidløg, chili, koriander, lime marinade, serveret med ris og farverige peberfrugt. Denne velsmagende smag-pakket måltid er hurtig og nem gør en god frokost hele ugen lang.
I dag er jeg deler en anden hurtig og enkel måltid prep opskrift. Disse chili lime kylling måltid prep skåle gøre en lækker krydret frokost med tilføjelse af farverige peberfrugt og ris.

Selv om jeg arbejder hjemmefra, mine dage har travlt travlt travlt og det meste af tiden, har jeg ikke tid til at lave et frisk måltid til frokost og middag. er blevet et dagligt syn i vores hjem. De er super handy, når du har brug for et komplet måltid på få minutter. Min mand, børn og jeg snupper en skål, når vi er sultne og varmer den i mikrobølgeovnen.

Dagens kylling opskrift er pakket fuld af smag af chili, lime, hvidløg og koriander. Kyllingen bør marinere i denne zesty mix i 20 minutter eller op til 8 timer. Den generelle regel er jo længere du marinere kylling, jo bedre. Når du er klar til at tilberede kyllingen, varme en stor stegepande over medium-høj varme og kog kyllingen. Glem ikke at lave mad nogle ris og skiver peberfrugt til at gå sammen med kyllingen.