Cremet toscanske rejer (Keto venlige)


Cremet Toscanske Rejer er en lav carb middag hele familien vil fortære. Saftige rejer, cremet sauce, buttede tomater, og krydret smukt. Du kan hurtigt lave denne toscanske hvidløg rejer med kun 10 ingredienser og på under 15 minutter!

Madlavning rejer er super nemt, og det giver en fantastisk middag og frokost mulighed for alle lejligheder. Det betyder ikke noget, hvis du bare er på udkig efter en hurtig idé at fodre familien, eller hvis du er vært for en begivenhed. Rejer er altid en favorit, og det er næsten umuligt at rode op!

Hvis du ikke har kogt med rejer en masse eller overhovedet, så fortvivl ikke! Det er meget nemmere, end du kunne forestille dig. Denne cremet toscanske rejer er også et godt måltid for en nybegynder, så vær ikke bange for at dykke derind og få travlt.
HVAD DU SKAL BRUGE FOR AT LAVE CREMET TOSCANSKE REJER
Olivenolie: Mens du kan bruge andre olier, hvis du hellere vil, foretrækker jeg madlavning rejer i olivenolie. Det smager godt og kokke perfekt.
Smør: Brug af smør ikke kun tilføjer sundt fedt til de toscanske rejer, men det øger også smagen også. Yum!
Rejer: Du bliver nødt til at sørge for rejer er blevet skrællet, deveined, og halerne er blevet fjernet. Det er meget nemmere at spise uden haler i denne parabol.
Salt & peber: Tilsæt lige så meget salt og peber, som du vil.
Fed hvidløg: Når det kommer til italiensk madlavning, kan du ikke gå galt med at tilføje masser af lækker hvidløg!
Tomater: Du kan bruge kirsebær, drue, eller endda soltørrede tomater med denne toscanske smør rejer. De tilbyder alle en lækker sødme, der får den til at smage endnu bedre.
Baby spinat: Jeg elsker udseendet og pop af farve ved hjælp af baby spinat, for ikke at nævne alle de næringsstoffer, du fra det også.
Kraftig creme: De toscanske rejer får al sin creaminess fra den tunge creme! Når du prøver det, vil du se det er en utrolig skål, du ikke kan lade være med at forelske sig i.
Frisk revet parmesan: Du kan bruge pakket parmesan, men det smager så meget bedre, når du frisk rist det i stedet.
Basil: Enten basilikum eller persille gøre en dejlig garniture og levende smag til rejer middag.