Cremet tun broccoli gryderet (Lav carb, Keto)


Cremet tun Broccoli gryderet er ren komfort mad! Denne lave carb / keto-venlige parabol er fyldt med tun, frisk broccoli, og en cremet ost sauce, der er ude af denne verden! Det er så lækkert og kommer sammen på 30 minutter!

Dette er ikke din typiske tun gryderet opskrift, der er fyldt med pasta og tonsvis af kulhydrater. Men bare rolig, det er en meget sundere version af klassisk tun gryderet minus skyld. Smagen er stadig rig og cremet, og du vil føle dig tilfreds og trøstet med hver bid.

En ting, som jeg virkelig elsker ved denne tun gryderet (udover hvor lækkert det er) er, at du kan bruge dåse tun. Jeg stort set altid har flere dåser tun på hånden, fordi det er så alsidigt og går med mange opskrifter. Ikke alene har jeg typisk tun på hånden, jeg plejer at have alle resten af ingredienserne også. Så jeg behøver ikke at planlægge langt i forvejen og gøre unødvendige ture til markedet. Jeg kan bare piske det op og grave i.
HVAD DU BLIVER NØDT TIL AT GØRE TUN BROCCOLI GRYDERET
Tun: Du skal bare have et par dåser tun, og du vil have base for denne lækre gryderet. Gå efter tun pakket i vand, fordi du tilføjer dine egne sunde fedtstoffer til tun gryderet.
Broccoli: Du kan bruge stængler og buketter, eller hvis du hellere vil bare bruge buketter, der er mere end fint også. Begge er store, og det bare afhænger af dine præferencer.
Flødeost: Vælg fuldfed flødeost for at få sundt fedt, og den nemme tun gryderet vil være den creamiest.
Heavy cream: Må ikke springe den tunge creme, det er det, der gør det så rig og lækker.
Usaltet smør: Hvis du var nødt til at bruge saltet smør, kan du, men sørg for ikke at tilføje ekstra salt, eller det vil være alt for salt at nyde.
Cheddar ost: Strimlet cheddar er min go-to ost til denne sunde tun gryderet, men gruyere er også en dejlig mulighed.
Hvidløg: Yum, jeg elsker at tilføje en lille smule hakket eller knust hvidløg til denne opskrift. Det tager det til det næste niveau og er bare så god.
Italiensk krydderier: Du behøver ikke et væld af krydderier, men en lille smule tilføjer nogle ekstra smag, der er fantastisk.
Salt og peber: Bare tilføje en lille smule af hver til din smag, og det vil være perfekt.
Mozzarella: Intet afslutter denne tun broccoli gryderet som at tilføje nogle strimlet mozzarella til toppen.