Den bedste blomkål Pizza Crust


Lær at lave den bedste lave carb og keto-venlige blomkål skorpe pizza på under 30 minutter. Denne blomkål skorpe pizza er super sprød og smager så meget som almindelig pizza og er kun 4g netto carbs pr skive!
Hvem er klar til at kaste et par pounds i denne sæson! blomkål pizza er stor, fordi det er low-carb og indeholder ingen mel, hvad der så nogensinde. Du vil blive glædeligt overrasket over, hvor lækker og anderledes denne pizza er jeg lover du vil være en keeper.

Blomkål skorpe Pizza lifesaver hvis du er på en low-carb eller keto kost og vil hjælpe med at bremse din carb cravings! Det er også naturligt glutenfri og kan gøres veganer ved blot at erstatte osten med dit foretrukne alternativ.

Bortset fra hvor lækker denne pizza er, er det fyldt med nærende blomkål, som er super sund og naturligt højt indhold af B-vitaminer, antioxidanter og fibre, som kan hjælpe dig med at tabe sig!
HVAD ER BLOMKÅL PIZZA SKORPE LAVET AF?
Skorpen er lavet af blomkål, ost og æg og derfra, kan du tilpasse pizza nogen måde du kan lide at gøre din favorit type pizza.

HVORDAN MAN LAVER BLOMKÅL PIZZA SKORPE
Gør denne blomkål pizza skorpe tager et par skridt, men er værd at indsatsen, og du vil blive glad for du gjorde det!

Efter behandling af blomkål, placere den i en mikrobølgeovn-safe skål og mikrobølgeovn det på høj i 4 minutter. Efter fjernelse af det fra mikrobølgeovnen lad det køle af i mindst 5 minutter, derefter placere blomkål i et køkkenrulle og presse væk. Sørg for at få alt vandet ud af det, som hver eneste bit! Jeg klemte mit vand, hvor så hårdt jeg endte med en fantastisk kugle af blomkål. husk, at tricket til at lave en perfekt blomkål skorpe er at presse så meget væske som muligt ud af blomkål.

Nu placere blomkål bolden i en skål og tilsæt et æg, 1/4 kop parmesanost, 1/4 mozzarella ost, salt, hvidløg pulver (valgfrit) rosmarin og oregano. Bland det hele ind med en træ spatel eller dine hænder, indtil en dej former.