Ingen Gær Kanel Rolls


Start din fridag til højre med disse lækre Ingen Gær Kanel Rolls. De kommer sammen i et snuptag og giver dig bløde og lækre kanelruller. De er søde, bløde, og har den bedste søde glasur på toppen.

Kanel ruller er en af de morgenmad ideer, der er utroligt og uforglemmeligt. Der er tidspunkter, hvor jeg ikke har lyst til at sætte så meget tid i at bage dem, så jeg vil vælge en no-gær kanel roll opskrift i stedet. Plus, der er tidspunkter, hvor du ikke kan få dine hænder på gær for en eller anden grund, så dette er en enkel måde at komme uden om det.

Uanset om du er i humør til at bage, trang noget sødt, eller gør en gave til venner eller naboer, disse kanel ruller er sikker på at være et hit. Folk vil tro, du har brugt timer og timer hæve dejen og bage dem, når det i virkeligheden, du næsten ikke var nødt til at løfte en finger. Tal om en sejr!
HVAD DU BEHØVER FOR AT GØRE INGEN GÆR KANEL RULLER
FOR DEJEN:
All-purpose mel: Du kan udveksle alle formål mel til andre mel, hvis det er nødvendigt, men det er hvad jeg bruger.
Bagepulver: Du vil have perfekt fluffy og steget kanel ruller ved hjælp af bagepulver i blandingen.
Hvidt sukker: Sukkeret giver dejen en lækker sødme, der parrer godt med fyldet og glasuren. Det er subtilt og ikke for overvældende.
Kosher salt: Hvis du ikke var klar over det, tilføje salt til bagværk faktisk bringer endnu mere sødme i ingredienserne.
Sødmælk: Du vil have det bedste resultat ved hjælp af sødmælk på grund af fedtindholdet. Du kan justere og bruge en mælk alternativ, men teksturen vil være anderledes.
Usaltet smør: Hvis du beslutter dig for at bruge saltet smør, skal du sørge for at udelade den tilsatte salt. Jeg bruger næsten altid usaltet smør, når jeg bager, fordi det giver mig det bedste resultat.