Instant Pot Kylling Pasta


Hurtig 30 minutters Instant Pot Kylling Pasta i hvidløg tomatsauce er komfort mad på det fineste! Hver smag af denne kylling pasta er fyldt med buttet og bud kylling, pasta, og den perfekte mængde sauce og krydderier!

Forside / Alle opskrifter / Middag
Instant Pot Kylling Pasta
AF LAYLA OFFENTLIGGJORT I DINNER

Hurtig 30 minutters Instant Pot Kylling Pasta i hvidløg tomatsauce er komfort mad på det fineste! Hver smag af denne kylling pasta er fyldt med buttet og bud kylling, pasta, og den perfekte mængde sauce og krydderier!

Pasta er et fantastisk måltid, når du er trang komfort mad. Der er bare noget ved det, der får dig til at føle dig som et barn igen. Det er varmt, lækkert og meget nemt også. Vi elsker alle denne kylling pasta opskrift, fordi det er fyldt med smag fra hvidløg tomatsauce og er elsket af både børn og voksne!

Jeg elsker at bruge min Instant Pot til at lave mad. Oprydningen er virkelig en leg, og du behøver ikke bekymre dig om at kontrollere og omrøring med få minutters mellemrum. Trykkogeren tager sig af alt det hårde arbejde, og du kan bruge din tid på at bekymre dig om sider eller desserter.
Hvad du skal gøre Instant Pot Kylling Pasta
Kyllingebryster: Vi forsøger altid at bruge udbenet, uden skind kylling, når du foretager denne pasta. Det er vigtigt at skære op, så det koger jævnt.
Olivenolie: Du skal bruge olivenolie til at sauter kylling og løg.
Hakkede løg: Løgene tilføjer lækker smag til pastaen.
Hakket hvidløg: Italienske retter er altid bedre med en lille smule hakket hvidløg. Det lugter også fantastisk.
Italiensk krydderier: En lille smule går en lang vej og sæsoner denne kylling pasta perfekt.
Salt & Peber: Smag til.
Rotini: Mens vi normalt bruger rotini, nogle gange vil vi bytte det til en anden genvej pasta. Det meste af det smager det samme; tekstur er, hvad ændringer.
Marinara sauce: Du kan bruge store-købte jarred marinara sauce eller lave din egen. Du skal bruge omkring 3 kopper i alt for at få den korrekte konsistens.
Vand: Det er altid vigtigt at have en form for væske i dine retter, der er lavet i Instant Pot. Det tryk og kombination af væske er, hvad kokke maden. Plus, du ikke ønsker at skulle beskæftige sig med en brænde fejl fra mad stikning.
Revet mozzarella ost: Topping pastaen med ost gør det smeltet og smagfuldt.
Strimlet parmesan: Jeg føler ikke, at du nogensinde rigtig kan have for meget parmesan! Okay, måske kan du, men jeg tilføjer det altid, fordi det er så godt.