Instant Pot Makaroni og ost


Instant Pot Makaroni og ost er cremet, teatralsk, og kan gøres hurtigt og nemt på bare 5 minutter! Den er fyldt med smattet ost og er meget alsidig, så du kan tilføje alle dine yndlingsingredienser.
Hvis du voksede op som jeg gjorde, mac og ost var et dagligt syn i mange måltider. Det er så billigt at lave, og børn over hele verden sluger det hver dag. Mens jeg har spist min rimelige andel af boxed mac og ost, som en voksen, er der intet bedre end hjemmelavet makaroni og ost.

Det er nemt at lave, men kan tilføje så meget smag og pizzazz til hvert måltid. Plus, makaroni og ost kan gøres fancy eller lav nøgle, afhængigt af hvem du serverer det til. Jeg kan love, at der ikke vil være nogen klager, når du gør det for venner og familie selv.

Hvad du skal gøre Instant Pot Makaroni og ost
Alt hvad du behøver for at gøre Instant Pot mac og ost er super enkel, og du sandsynligvis allerede har det på hånden. Tag et kig på disse nemme ingredienser.

Ubehandlede Albue Makaroni: Stjernen i showet er makaroni. Brug albue giver det den perfekte tekstur, som vi alle kender og elsker.
Kylling Bouillon: Jeg elsker den måde, det smager, når jeg bruger kylling bouillon, men du kan også bytte det til vand, hvis du vil.
Smør: Typisk bruger jeg usaltet smør, men hvis du beslutter dig for at bruge saltet smør, behøver du ikke så meget med krydderierne. Ellers bliver det for salt.
Hot Pepper Sauce: Tilføjelse af en lille smule af chili sauce sparker det op et hak.
Krydderier: Du skal bare have en lille smule hvidløg pulver og salt til at krydre denne mac og ost.
Medium Cheddar Ost: Nøglen til osten i denne mac og ost er at bruge ost, der er blevet makuleret lige før brug. Det giver dig en meget bedre tekstur og vil ikke være kornet.
Halvdelen & halvdelen: Hvis du ikke har halvdelen og halvdelen, kan du nemt bytte den til mælk eller endda fordampet mælk, hvis du vil.