Jordnøddesmør Cheesecake fedt bomber


Cremet Peanut smør cheesecake fedt bomber gøre den perfekte keto snack eller dessert. De er lavet med kun 5 ingredienser og er kun 1 netto carb per fedt bombe!

Fede bomber er en gud-send, når du er på en keto diæt. De hjælper med at holde sukker cravings i skak og er en dessert alle på egen hånd. De er også super praktisk når det er nødvendigt, så det gør ikke ondt at have et parti i køleskabet til, når sukker cravings spark i!

Disse jordnøddesmør cheesecake fedt bomber er en personlig favorit af mine. Blandingen af flødeost og jordnøddesmør er en kamp lavet i himlen, og med tilsætning af vanilje og mørk chokolade, har du fået dig selv små bidder af himlen.
FOR AT GØRE JORDNØDDESMØR FEDT BOMBER DU FÅR BRUG FOR
Jordnøddesmør: du bliver nødt til at bruge sukker-fri jordnøddesmør. Sørg for at læse etiketten, da de fleste jordnøddesmør har skjult sukker. Vi finder den økologiske jordnøddesmør sælges i omkostninger for at være den bedste løsning.
Flødeost: Brug fuldfed flødeost, og sørg for, at den er ved stuetemperatur eller mikrobølgeovn i 10-15 sekunder i mikrobølgeovnen for at blødgøre den.
Smør: Brug den bedste kvalitet smør du kan finde og også sørge for det er ved stuetemperatur eller mikrobølgeovn i 10-15 sekunder for at blødgøre det og hjælpe det blande igennem.
sødemiddel: du har et par muligheder, men for keto desserter, anbefaler vi stærkt.
Mørk chokolade: Du kan bruge enhver sukker-fri keto-venlige chokolade. Vi kan godt lide at bruge og hakke dem op i super små stykker! Bemærk, chokoladen er helt valgfri i denne opskrift, så er du velkommen til at springe det, hvis det ønskes!
Vanilla: Sørg for, at det er sukker-fri!
Hvordan man laver Peanut Butter Cheesecake Fat Bomber
Disse fede bomber er SUPER nemme at lave og samles på få minutter. Du skal blot slå alle ingredienserne på én gang, indtil fuldt blandet igennem.

Dernæst dække og overføre til fryseren til at hærde, så de er lettere at håndtere. Hvis du ikke vil være rullende fedt bomber i mørk chokolade, så springe dette skridt og blot øse ud fedt bomber på en bageplade eller i forme.

Frys i et par minutter eller opbevares i køleskab, indtil de er indstillet, og du er god til at gå!

HVILKE FORME TIL BRUG FOR FEDE BOMBER?
Der er et par måder at forme fede bomber. Den første mulighed er at fryse dejen, indtil den hærder (ca. 30 minutter til en time) og derefter forme dejen i bolde eller scoop med en .

2. mulighed er at øse ind i en for bid-size fedt bomber.

Endelig er perfekte til fede bomber, fordi du kan pop de fede bomber lige ud, når de er færdige. Du kan købe dem på Amazon