Keto Karamel Slice (Millionaire’s Shortbread)


Denne Keto Karamel Slice Millionaire’s Shortbread er den mest lækre lagdelte dessert! Hvis du ikke har hørt om Millionaire’s Shortbread, er der et lag af sprød shortbread, sindssygt lækker karamel, og det er toppet med et himmelsk chokoladelag. Plus, det er kun 5 netto kulhydrater pr skive!

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker desserter! Disse keto karamel skiver føler super overbærende og altid behage min søde tand. Lagene af shortbread sammen med cremet karamel og dyb mørk chokolade lag er en combo lavet i himlen og er så lækker det er svært at tro, de er keto.

Den shortbread og elastisk keto karamel lag ligner traditionelle karamel barer og opnås takket være en ny banebrydende produkt fra kaldet . Den allulose hjælper karamel med farve, tekstur og smag og er en Guds gave! Hvis du ikke har prøvet Sunde Allulose endnu, du er i for en særlig behandling. Det er præcis, hvad vi har ventet på og vil blive din nye favorit nul-kalorie sukker erstatning.
Spring skyld, når gumlede på denne Millionærer Shortbread opskrift, fordi sunde Allulose ikke bare smager godt. Det er ikke-GMO-certificeret, keto, glutenfri, vegansk og kosher, så det er fantastisk til forskellige diæter. En anden ting, som jeg er begejstret for, når du bruger allulose er, at det ikke har nogen kalorier eller netto kulhydrater, plus det har nul glykæmisk virkning, så det ikke vil spike dit blodsukker. Hvor fantastisk er det?

Hvis du er skeptisk over sødestof alternativer, jeg forstår og har været der også. Mange af dem efterlader en underlig eftersmag, der er næsten bitter. Med allulose, er jeg glad for at sige, at du ikke behøver at bekymre dig om det. Der er ingen eftersmag, og det giver så meget mening, at det bliver meget populært som et alternativ til sukker.
Hvad du skal gøre denne Keto Karamel Slice Opskrift
Smør: Du kan ikke have shortbread uden smør! Det giver shortbread, at fantastiske smøragtig smag og tekstur, der er uimodståelig.
: Du skal bruge allulose for shortbread og karamel lag. Allulose browns meget godt og er fantastisk til at lave karamelsauce. Jeg anbefaler stærkt at bruge det som karamel lag er super svært at opnå med andre sødestoffer.
Mandelmel: Bunden af shortbread lag er mandelmel. Det tilføjer en lille mandel smag, der er ude af denne verden fantastisk.
Bagepulver: Du har brug for en lille smule bagepulver for at sikre, at shortbread lag stiger ordentligt.
Vanilla Uddrag: Du skal bruge nogle vanille for shortbread lag, og det er valgfrit for karamel. Jeg tror, at vanille tilføjer nok smag, at jeg normalt ikke gå uden, men det er helt op til dig.
heavy cream: den tunge creme er et stort aktiv for denne keto dessert. Det gør karamel super dyb, rig og cremet.
sukkerfri chokolade: Det er fint at bruge sukkerfri chokolade, som du kan lide. Det er bare vigtigt at sikre, at det er sukker-fri, hvis du spiser keto.