Keto karamelsauce


Lær at lave den bedste mest cremet ket venlige karamel derude! Denne opskrift er så let at lave og er kun lavet med 3 ingredienser og kun 1 carb per portion!

Keto slik og desserter er nok de eneste ting at holde mig rask, når jeg er på keto kost. Når den søde cravings kommer i det er så nemt at gå og få fat i noget sødt og bare inhalere det, så jeg er kommet op med spisekammer hæfteklammer, der altid er tilgængelige for nødsituation cravings.

Denne keto-venlige karamel er en af mine faovrite keto hæfteklammer at have ved hånden, fordi det varer lang tid, er super lækker ud af krukken og kan bruges som topping til is og desserter for at give dem en velsmagende twist.
HVAD DU BLIVER NØDT TIL AT GØRE KETO KARAMEL
For at gøre denne keto karamel behøver du kun 3 ingredienser og ca. 20 minutters tid. Her er, hvad du skal bruge:

Heavy cream: tunge fløde er fantastisk til denne opskrift, fordi det er lavt i kulhydrater og gør den mest cremet karamel sauce.

Allulose: efter at have testet opskriften med flere sødestoffer, har vi fundet allulose er det eneste sukker til at efterligne traditionelle granuleret sukker, når de foretager karamel. Det karamelliserer meget godt og gør en super cremet tekstur uden efter smag.

Vanilla: Brug god kvalitet vanille og sørg for at undgå vanille ekstrakter tilsat sukker.
HVORDAN MAN LAVER KETO KARAMEL SAUCE
For at gøre keto karamel sauce, skal du blot piske den tunge fløde, sødestof, og vanille i en stor gryde eller dyb gryde på høj varme, indtil det begynder at blive gylden og har reduceret i mængde til det halve.

Dette skridt vil tage et stykke tid, og det vil føles som om karamel aldrig vil vende guld, men være sikker på, så snart det begynder at karamellisere, vil processen fremskynde meget hurtigere.
TIPS & TRICKS TIL AT FREMSKYNDE CARMALISATION
Brug en stor gryde eller en gryde, der er en stor gryde, der er dyb nok, så blandingen ikke boble over. Ved hjælp af en stor skål vil hjælpe blandingen spredt ud og fordele varmen jævnt, hvilket igen vil fremskynde tilberedningsprocessen.

Brug høj varme. Brug den højeste brænder kan du finde ad den høje varme vil fremskynde karamelisering.

Sørg for at holde whisking. Hold øje med karamel på alle tidspunkter, så det ikke boble over og forårsage et rod!

Endelig skal du sørge for at lade det køle før fortærende, fordi det er så godt. Disse trin kan virke som en masse, men tro mig, det er værd at den ekstra indsats og er så lækker! !