Majs tomat avocado salat


Sund Majs tomat avocado salat er den perfekte sommertid parabol. Tilføj det til din næste cookout spredning og se det forsvinde hurtigere, end du gjorde det.
Hej der! Dette er Natalya fra Momsdish. Jeg elsker hjemmelavede måltider, der kræver enkle ingredienser. Når det er sagt, store sommer salater bør altid være hurtig, nem og lækker.

Jeg kan ikke vente med at dele denne enkle opskrift med dig lige før udendørs begynde at varme op, og det sidste, du ønsker at gøre, er at tænde din ovn eller komfur. Min familie elsker at servere denne salat med eller.

Den bedste del af denne salat er, at det er super sundt. Der er intet behandlet eller usundt tilføjet – bare veggies på deres absolut bedste. Lad os spise!

Tips til majs tomat avocado salat
Her er nogle af mine bedste tips og tricks til at gøre denne sommertid salat perfekt hver gang:

Grill majs for at ekstra røget smag. Hvis du allerede grille noget kød, hvorfor så ikke tage denne salat til det næste niveau og grille din majs? Ved hjælp af fuld kolber, give majs en dejlig char. Derefter, ved hjælp af en skarp kniv, fjerne kerner fra kolbe og lad dem køle helt ned.
Tilsæt nogle friske urter. Cilantro eller persille tilføjer en dejlig pop af smag.
Vælg de klareste avocadoer. Du vil have en glat, let bid. Gå efter avocadoer, der har en lille give med en let klemme.
Løg, løg, løg. Brug de løg, du foretrækker. Jeg er delvis til rød for denne opskrift, men gul eller hvid vil arbejde godt så godt.
Brug dine yndlingstomater. Fra drue til kirsebær til arvestykker, der er alle former for tomater, der vil fungere godt i denne opskrift. Jeg kan godt lide at holde sig til drue eller kirsebær på grund af deres lavere vandindhold (tænk: mindre klæg!), Men så længe du serverer salat med det samme, bør du være god ved hjælp af arvestykke eller romaer.
Pisk dine våde ingredienser. Pisk dine dressing ingredienser sammen i en lille skål. Hæld din salat over. Dette vil sikre jævn belægning!