Måltid-Prep Rejer Burrito Skåle


Hurtig 30-minutters måltid-prep burrito skåle fyldt med krydret rejer, fajita veggies, sorte bønner, brune ris og en krydret 2 ingrediens fløde sauce.
Meal-prep har lige fået en hel masse lækrere med disse rejer burrito skåle. De er fyldt med krydrede rejer, forkullede fajita veggies, bønner, majs, brune ris og toppet med en velsmagende cremet sauce.

Hele skålen kommer sammen meget hurtigt og kan gøres på under 30 minutter. Jeg først koge peberfrugt i en spiseskefuld olivenolie, indtil de er bløde og ømme, derefter fjerne dem og tilsæt rejer og kog i kun 2 minutter eller indtil gjort! Rejer er krydret med chili pulver, spidskommen, hvidløg pulver, salt og peber. Hvis du ikke har alle krydderier på hånden, taco krydderier virker også godt!
For majs, dåse, kogte, eller frosne værker stor. Jeg kan godt lide at bruge den frosne ristede majs fra Trader Joes! Det er sødt og forkullet og gør en fantastisk tilføjelse til enhver salat eller mexicansk skål.

For de brune ris, bruger jeg hurtig kok brune ris. Den slags, der laver mad på 15 minutter. Traditionelle brune ris, quinoa, eller din favorit type ris vil også arbejde.
Saucen er simpelthen en blanding af salsa og creme fraiche eller yoghurt. Af nogle underlige grund, disse to ingredienser gøre en lækker sauce, der er stor på burritos, tacos eller som en dypning sauce. Min cremet eller sauce er også gode muligheder.

Jeg kan godt lide at holde saucen på siden, så jeg ikke mikrobølgeovn det, når opvarmning af skålen. Disse små plastbeholdere er gode til at forberede saucerne. De er billige og disponible! Du kan bestille disse små 2 ounce containere på eller tjekke på dit lokale mål i nærheden af plast skeer og plader.