Mandel mel banan brød


Hvis du er på udkig efter en utrolig klassisk Almond Flour Banana Brød opskrift, er du kommet til det rette sted. Det er sødet med ahornsirup, har modne bananer, og det perfekte strejf af kanel i hver bid. Det er fluffy, fugtig, og super enkel at lave.
At lave og spise brød er en af mine foretrukne tidsfordriv. 🙂 Når du prøver det, vil du helt forstå min besættelse. Duften af friskbagte brød er nok til at gøre mig savle, og det gør, at første bid ren himmel.

Mandelmel giver brødet en dejlig nøddeagtig smag, der går så godt med bananer og andre ingredienser. Teksturen er så fabelagtig, at du ikke engang ville vide, at den ikke har mel i den, hvis du ikke selv gjort det. Tag det til din næste potluck eller fest, og alle vil være så begejstrede for det.

Mens du er ved det, bør du tjekke nogle af mine andre lækker banan brød opskrifter også.

HVAD DU BEHØVER FOR AT GØRE MANDELMEL BANAN BRØD
Modne bananer: Brug modne bananer vil gøre brødet vise sig meget bedre end at bruge bananer, der ikke er hele vejen moden. Det vil smage sødere også.
Store æg: Når det er muligt er det nyttigt at bruge stuetemperatur æg ved bagning.
Ahornsirup: Du kan bruge ahornsirup eller endda honning, hvis du vil. Begge er store naturlige sødestof muligheder.
Kokosolie: Mens jeg elsker smag og tekstur af kokosolie, kan du også bytte det til smør eller avocado olie i stedet.
Vanille ekstrakt: Dette brød er fantastisk med en lille smule ren vanille ekstrakt. Du kan også bruge mandel ekstrakt for nogle tilføjet mandel godhed.
Mandelmel: Brug af mandelmel er en god mulighed, hvis du spiser glutenfri.
Kanel: Tilføjelse af en lille smule krydret kanel er perfektion i denne banan brød.
Bagepulver, Bagepulver, Salt: Bagepulver og sodavand vil give dig den korrekte stigning i brødet.
HVORDAN MAN LAVER MANDELMEL BANAN BRØD
Denne banan brød er så let, og det kommer sammen i et snuptag. Den del, der tager den længste er en del venter på at bage, men det er et godt tidspunkt at rydde op og arbejde på andre ting.

Varm din ovn til 325 grader og line din bradepande med pergament papir. Mos bananerne i en stor skål og bland i æg, ahornsirup, kokosolie og vanilje med et piskeris.

Tilføj i mandelmel, kanel, bagepulver, bagepulver, og salt, indtil alt er indarbejdet. Derefter overføre brøddejen til brødet pan og bages i 50 minutter, eller indtil de er kogt hele vejen igennem.

Når du fjerner brødet fra ovnen, lad det køle af på en køleplade, derefter skive og tjene.