Mini æg og ost Tortilla Kopper


Æg, veggie og ost omeletter bagt i tortilla kopper til en super bekvem og sjov måde at spise morgenmad på! Disse mini æg og ost tortilla kopper gøre en stor make-ahead morgenmad og kan fryses også.

Søndag morgen brunch er en af mine foretrukne måltider i ugen. Jeg ser frem til det hele ugen, og fordi det er den eneste gang, vi kommer til at spise morgenmad sammen som en familie, uden farende ud af døren, der er.

Problemet er, at min datter er meget kræsne, så jeg forsøger altid at udvikle opskrifter, som hun kan nyde sammen med os. Først var jeg tilbageholdende med at tilføje peberfrugter til skålen, men jeg var nødt til at fordi de er så gode i æg. Hun elskede disse mini æg og ost tortilla kopper og det gjorde vi!

Det er så nemt som det kan få folk. Disse mini æg og ost morgenmad bid er perfekt til børn og voksne. De er også gode på farten, tage dem i skole eller arbejde, og se komplimenter rulle ind!
HVAD DU FÅR BRUG FOR
Blandingen jeg plejede at fylde tortillas er meget grundlæggende endnu absolut lækker. Du vil få brug for nogle mel tortillas, enhver form for strimlet ost, du kan lide (jeg brugte en blanding af cheddar og mozzarella), creme fraiche (du kan også bruge tunge fløde eller mælk), og veggies. Jeg brugte en blanding af farvede peberfrugter og løg.

HVORDAN MAN LAVER ÆG OG OST TORTILLA KOPPER
Det hele starter med at skære dine små mel tortillas i endnu mindre cirkler. Du vil have cirklerne til at passe ind i en muffin tin uden overskydende tortilla popping ud.

Dernæst skal du blot piske æg og creme fraiche, krydr med salt og peber, og hæld i de forberedte tortilla kopper. Drys med din favorit blanding af veggies og drys med ost og alt, hvad der er tilbage at gøre, er at bage!