Sheet Pan Ristede Kylling, Søde Kartofler, & Broccoli + Meal Prep


Sund one-pan kylling, søde kartofler, og broccoli ovn-brændt til perfektion! Denne hurtige one-pan skål er pakket fuld af smag og er fantastisk til måltid prepping også!
Madlavning denne one-pan stegt kylling, broccoli & søde kartofler er en leg, og resultatet er en smagfuld skål hele familien kan nyde. Det er utroligt, hvor utroligt nemt denne ovn-ristede kylling opskrift er. Så hvis du har været trang komfort mad, det er perfekt, selv på de travleste weeknights.

Hvad gør denne nemme stegt kylling og grøntsager næste niveau godt er, når du bager det, du stege det for at låse i disse saftige smag. Plus, broccoli og søde kartofler er helt ømme og krydret smukt.

Ikke alene kan du lave et helt måltid med en skål, men du kan også måltid prep det, så det er tilgængeligt senere også. Under måltider prepped i forvejen er en game-changer, når det kommer til at spise noget sundt, når du er i en fart. Du er langt mindre tilbøjelige til at ramme en drive-thru, hvis du har sund mad klar til at varme og spise.

FOR AT GØRE ONE-PAN STEGT KYLLING, BROCCOLI & SØDE KARTOFLER, DU FÅR BRUG FOR
kyllingebryster: Du skal pund dem tynde med en kød hammer eller hvad du foretrækker at pund det med. Hvis du placerer kyllingen inde i en ziplock baggie og fjerne luften, er du mindre tilbøjelige til at gøre noget rod. Det er hurtigt og nemt!
Cajun eller Taco Krydderier: Afhængigt af dine præferencer og hvad du har på hånden, enten krydderier er lækker i en pan middag idé.
Hvidløg: Du kan tilføje så lidt eller så meget hvidløg som du vil, men jeg anbefaler 2-3 hakket nelliker, så det er ikke alt for overvældende.
Olivenolie eller smør: Hvis du ikke har bemærket, denne ristede kyllingebryst opskrift er perfekt til justering. Dens alsidighed giver dig mulighed for at bytte ingredienser som smør eller olivenolie nemt!
Citron eller limesaft – Du behøver ikke en masse, bare en spiseskefuld. Det tilføjer en zesty punch af smag, der er perfektion!
Søde kartofler – Kombinationen af krydderier, kylling og søde kartofler er så lækker. Plus, du får masser af næringsrige fødevarer med hver bid du tager.
Broccoli – Med denne en-pan stegt kylling, foretrækker jeg at bruge broccoli buketter. Du kan tilberede broccoli stængler med buketter, men husk de vil ikke lave mad så hurtigt eller være så mørt.