Sund Air Fryer Kylling og Veggies


Denne nærende luft friture kylling og veggies opskrift er så let at lave og fuld af smag. Det gør en komplet og sund low-carb eller keto måltid på under 20 minutter!

Du kan føle dig godt om at servere sådan en sund og dejlig med friske og velsmagende ingredienser. Den stegte kylling er saftig, fugtig og lækker, mens veggies tilføje smag og farve til måltidet.

Du behøver ikke at bekymre dig om panering denne luft friture kylling enten. Krydderierne er perfekte og er den bedste kombination med kylling og grøntsager. Og hvis du ønsker at prøve forskellige smag kombinationer med forskellige krydderier, denne luft stegt kylling er en god base opskrift. Det gør mig altid glad for at lave mad, som jeg kan ændre her og der afhængigt af, hvordan jeg føler den dag.
Det føles altid godt at spise mad, der er frisk og har masser af grøntsager. På denne måde ved jeg, at vi får masser af sunde næringsstoffer og ikke fylde op på junk food hele tiden. Det er naturligvis lav carb, glutenfri, og mejeri-fri også. Plus, det faktum, at du kan gøre dette måltid på mindre end 20 minutter vil give dig mulighed for at gøre det selv på de nætter, hvor du har en masse i gang.

Kan du nogensinde få nok måltider, der beskidte op en gryde eller, i dette tilfælde, luft frituregryden? Jeg ved, jeg ikke kan! Oprydning er alvorligt en leg, og du vil blive glad for, at du har prøvet det.
HVAD DU HAR BRUG FOR AT GØRE SUND LUFT FRITUREGRYDE KYLLING OG VEGGIES
Kyllingebryster: Snitning kyllingebryst op i forvejen vil gøre det koge jævnt og hurtigere. Jo større brikkerne er, jo længere vil det tage.
peberfrugt: Hak op din yndlingsfarve af peberfrugt eller en kombination af nogen af dem. Jeg elsker rød, fordi de tilføjer farve og er lidt sødere, men gå med, hvad du bedst kan lide.
Zucchini: Ristning zucchini i luften friture smager imponerende! Du vil ønsker at koge det på denne måde en masse, når du smager det. Yum!
Broccoli: En ting jeg elsker ved denne luft friture opskrift er, at du nemt kan bruge frisk broccoli eller frosset. Det er vidunderligt, når du ikke har friske på hånden.
Løg: Hak nogle løg, og de vil tilføje masser af smag til kylling og veggies.
Hvidløg: Hvidløg er valgfrit, fordi vi allerede bruger hvidløg pulver, men det tilføjer så meget smag og anbefales stærkt!
Olivenolie: Når det kommer til madlavning i din luft frituregryde, behøver du ikke en masse olie. Det er en meget sundere løsning end friturestegning af friturestegning, som du får i en fastfoodkæde.
Krydderier: Jeg elsker at bruge en kombination af krydderier for at tilføje smag til kylling og grøntsager. Hvidløg pulver, chili pulver (eller paprika), salt, peber, og italiensk krydderier er min go-to smag. Men du kan bruge citron-peber, cajun, eller noget andet, du kan lide.