Sund Kylling & Veggie Fried Rice Meal-Prep


Spice up dit måltid prep rutine med disse sunde veggie-pakket kylling stegte ris måltid prep skåle. De kommer sammen på under 30 minutter på bare en gryde og er fulde af smag!
Stegte ris var min favorit kinesiske skål vokser op og nu som en voksen, er det stadig en af mine top 3 picks. I dag er vi laver en sundere version af denne klassiker ved hjælp af brune ris og tilføje masser af veggies og kylling til en protein-pakket frokost, der vil holde dig i gang hele ugen lang!

At være, skal du kogte ris. Vi kan godt lide at bruge brune ris, men hvide ris eller quinoa vil også arbejde. Hvis du er på en lav carb eller keto kost, overveje at bruge blomkål stegte ris. For veggies, frosne gulerødder og ærter arbejde perfekt til denne parabol.

Det næste skridt er at simpel røre-stege kylling og veggies indtil kogt igennem og bud og derefter tilføje kogte ris og sojasauce. Serveres varm eller opdele i måltid prep containere og støvregn med sriracha for en krydret spark. Nyd i op til 4 dage i køleskabet eller fryse i op til 2 måneder!
Ingredienser
2 spsk olivenolie eller sesam eller olie efter eget valg
£ 1 kyllingebryst skåret i bide-store terninger
1/2 kop løg hakkede
1 rød eller grøn peberfrugt hakkede
1 kop frosne ærter og gulerod blanding
1 fed hvidløg hakket
3 spsk lav natrium sojasauce
salt og peber efter smag
4 kopper kogte brune ris
Instruktioner
Varm 2 spsk olie i en stor stegepande eller gryde over medium-høj varme. Tilføj i kylling og smag til generøst med salt og peber; kog indtil kyllingen er lige kogt.
Tilsæt løg, peberfrugt, gulerødder, ærter og hvidløg og sauter i 1 minut. Tilsæt ris og sojasovs og rør-yngel i 2-3 minutter eller indtil kogt igennem.
Cool i 5 minutter derefter opdeles i 4 måltid prep containere og støvregn med sriracha hvis det ønskes. Lad risen køle af før nedkøling eller frysning. At genopvarme, mikrobølgeovn på medium-høj i 2 minutter eller indtil dampning.